YIM - Your Identity Management

Veilig, gastvrij en efficiënt toegang verlenen. Aan medewerkers, bezoekers, contractors en andere partijen die dagelijks uw bedrijf of locatie bezoeken. Daar komt heel wat bij kijken. Bent u klaar met ingewikkelde toegangsprocedures? Tijdrovende rapportages, lange wachttijden voor de start van werkzaamheden, ingewikkelde dossiers en systemen? Meet YIM! Your Identity Management.

yim-logo-zonder-payoff small

Easy in control with YIM

YIM is een multifunctioneel workflow & identity platform. Volledig aantoonbaar ‘in control’ als het gaat om toegangsprocessen, accreditatie, tijdregistratie, e-learing en documentatiebeheer. Met YIM verleent u veilig, snel en gecontroleerd toegang. Wachttijden behoren tot het verleden. Ook heeft u direct zicht wie er op uw locatie aanwezig is en met welk doel. YIM staat garant voor zowel een tijd- als kostenbesparing en optimaliseert uw bedrijfsvoering. YIM biedt organisaties in uiteenlopende branches een bijzonder toegevoegde waarde.

In gesprek over een toekomstbestendige identity & access oplossing 

Om voorop te blijven lopen, continuïteit te bieden en zaken nog sneller, veiliger en gemakkelijker op te lossen, maakte Nsecure de keuze om haar huidige oplossing Dataclient grondig onder de loep te nemen en in een compleet nieuw jasje te steken. De uitgangspunten voor YIM zijn o.a. gebaseerd op access control, identity management, veilig werken en compliancy.

Veilig, eenvoudig en volledig ‘in control’ met YIM

YIM is ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers zijn vertaald naar een optimaal workflow & identity platform. Klaar voor nu en de toekomst. Om al uw bezoekers efficiënt en gastvrij te ontvangen, het veilig werken, veiligheidsbewustzijn, werkprocessen en resultaten binnen uw organisatie te optimaliseren. Zo draagt YIM bij aan een kostenbesparing en een positief bedrijfsimago. En last but not least: YIM vergroot het plezier op de werkvloer. Enjoy YIM!

Meer weten over YIM?

Nsecure zal de komende tijd met regelmaat de voortgang met YIM met u delen. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.yimaccess.nl.

contact

088 - 123 9000