YIM - Your Identity Management

Veilig, gastvrij en efficiënt toegang verlenen. Aan medewerkers, bezoekers, contractors en andere partijen die dagelijks uw bedrijf of locatie bezoeken. Daar komt heel wat bij kijken. Bent u klaar met ingewikkelde toegangsprocedures? Tijdrovende rapportages, lange wachttijden voor de start van werkzaamheden, ingewikkelde dossiers en systemen? Meet YIM! Your Identity Management.

yim-logo-zonder-payoff small

YIM: de oplossing voor contractor en visitor management

Voor veel organisaties klein of groot, complex of zeer complex is het een uitdaging om ‘in control’ te zijn als het gaat om toegangsverlening, veiligheid, wetgeving en gastvrijheid. YIM biedt organisaties in uiteenlopende branches een bijzonder toegevoegde waarde. De uitgangspunten voor YIM zijn o.a. gebaseerd op access control, identity management, veilig werken en compliancy.

Veilig, eenvoudig en volledig ‘in control’ met YIM

YIM is door Nsecure ontwikkeld op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende branches; van petrochemie tot financiële dienstverleners. De wensen en behoeften van organisaties, beheerders en eindgebruikers zijn vertaald naar een optimaal identity & access platform. Klaar voor nu en de toekomst. 

Verschillende modules zoals accreditatie, aanmelden van bezoekers en contractors, e-learning en documentatiebeheer, zorgen ervoor dat toegangsprocessen worden gestroomlijnd en geautomatiseerd. YIM is een integraal onderdeel van de dagelijkse activiteiten in tientallen branches. Van visitor management tot e-learning: YIM is gebouwd met de flexibiliteit om in elke branche van toegevoegde waarde te zijn. 

 

Meer informatie?

Weten hoe YIM uw organisatie kan ondersteunen op het gebied van visitor management, contractor management, e-learning of veilig werken? Lees hier meer over YIM en haar functionaliteiten. 

mockup dashboard
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000