Whitepaper Privacy Management

   

Weet u zeker dat uw organisatie volledig AVG-proof is? Inzicht in de vijf belangrijkste AVG-aandachtspunten

Privacy Consultancy Nsecure

Privacy vormt een belangrijk en verplicht onderwerp bij toepassingen op het gebied van access & identity management. Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Europese privacywetgeving, hebben organisaties een brede verantwoordelijkheid voor het op de juiste wijze omgaan met persoonsgegevens. Juist omdat binnen access & identity management oplossingen veelvuldig persoonsgegevens van uiteenlopende aard worden verwerkt, is het zaak bij het ontwerp en de toepassing ervan te borgen dat dit aantoonbaar conform de AVG wetgeving plaatsvindt.

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. U moet immers met heel veel zaken (tijdig) rekening houden. Het niet voldoen aan deze verplichtingen kan leiden tot boetes en imagoschade voor uw organisatie.

Nsecure kan u hierbij helpen. Als marktleider in de access en security branche combineren wij onze expertise op het gebied van beveiligingsoplossingen met diepgaande kennis van de privacywetgeving. Resultaat: een AVG-proof ontwerp en inrichting van uw access & identity management oplossing(en) waarbij de privacy van uw medewerkers, contractors en bezoekers geborgd is.

Nsecure vertelt u graag meer over:

  • Nsecure Privacy Consultancy dienstverlening
  • In de praktijk; AVG-proof in de industriële sector
  • 5 belangrijke aandachtspunten

Interesse? Vul uw gegevens hieronder in

 

Privacy management-2
contact

DOWNLOAD
WHITEPAPER

 


088 - 123 9000