• Project System Integration - FINAL icon 2018-10
  • Workflow Identity - FINAL icon 2018-10
  • Performance Maintenance - FINAL icon 2018-10
  • Observation Control - FINAL icon 2018-10
  • Insourcing - FINAL icon 2018-10

Workflow & Identity

Workflow & Identity Management zorgt voor naadloze integratie van toegang en beveiliging in alle bedrijfsprocessen.

Steeds verdergaande digitalisering maakt het mogelijk om met workflow identity management van Nsecure continu een compleet overzicht te hebben van alle voorwaarden die nodig zijn voor aantoonbaar gecontroleerd toegangsmanagement. Door dat overzicht kunnen toegangsprocessen sterk worden verbeterd. Dat zorgt voor een optimale beheersing van risico’s en hogere veiligheid. En dat draagt weer sterk bij aan het bewaken van de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Identity en access management in het kort:

  • Workflow identity management van Nsecure biedt continu een compleet overzicht van alle voorwaarden die nodig zijn voor aantoonbaar gecontroleerd toegangsmanagement.
  • Optimale beheersing van risico’s en hogere veiligheid.
  • Daardoor wordt de continuïteit van bedrijfsprocessen bewaakt.

 

identity-software-configuratie

Onze identity & access management oplossingen

 

Dataclient

Nsecure levert verschillende diensten op het gebied van workflow & identity management, die allemaal samenkomen in Dataclient. Dataclient helpt bedrijven met het stroomlijnen en controleren van de toegang van personen tot gebouwen of terreinen.


link

YIM - Your Identity Management 

Wij geloven dat toegang en beveiliging integraal onderdeel zijn van alle operationele bedrijfsprocessen. Binnen YIM staat het individu centraal; een passend toegangsbeleid voor uw bezoekers, medewerkers en contractors. 

YIM 

link

Relevante links over dit onderwerp


15-vac-duo-nsecure-barendrecht
f08100

Contact

Wilt u meer weten over hoe Nsecure aantoonbaar gecontroleerd toegangsmanagement levert met workflow-software? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

info@nsecure.nl
088 - 123 9000