• Project System Integration - FINAL icon 2018-10
  • Workflow Identity - FINAL icon 2018-10
  • Performance Maintenance - FINAL icon 2018-10
  • Observation Control - FINAL icon 2018-10
  • Insourcing - FINAL icon 2018-10

Project & System integration

Security Management Systeem

Security Management vormt de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software en biedt controle en efficiëntie. Nsecure ondersteunt haar opdrachtgevers bij het implementeren van het juiste Security Management Systeem (SMS). Yardz is een systeem dat wij veelvuldig inzetten, maar we implementeren ook andere security managementsystemen zoals AEOS (Nedap), Onguard (Lenel) en Winguard (Advancis). 

Yardz Security Management

Yardz is ons eigen security management platform, en is systeemonafhankelijk. Yardz kan diverse systemen en applicaties op gebied van security management probleemloos aan elkaar koppelen, met elkaar laten communiceren én vanuit één centrale plek aansturen. Die plek kan op locatie zelf zijn, maar dat hoeft niet per sé. Indien gewenst kan Nsecure de centrale 'hosting' volledig of gedeeltelijk van een opdrachtgever overnemen. Yardz is uitgegroeid van een open connectivity-platform naar een intelligent IP-gestuurd dataplatform, gebaseerd op de meestgebruikte IT-standaarden. Yardz is niet alleen te gebruiken voor veiligheid en toegankelijkheid van locatie(s), maar ook voor gebouwbeheersystemen (GBS).

Yardz security management

Nedap AEOS Security Management 

AEOS (Nedap) is ontwikkeld om het beste uit uw toegangscontrolesysteem te halen. Nsecure zorgt ervoor dat de organisatie de volledige kracht van AEOS benut. Daardoor zijn organisaties in control. De koppeling van fysieke toegangen en security componenten aan de IT-infrastructuur biedt de mogelijkheid om de gehele toegangsverlening te bewaken en te beheersen. Nsecure heeft jarenlange ervaring met AEOS en heeft het systeem geïntegreerd bij een scala aan toonaangevende opdrachtgevers.

Logo_Aeos-RGB

Advancis Winguard

WinGuard is door haar open structuur een platform dat verder gaat dan een klassiek systeem. Het PSIM platform heeft de mogelijkheid om een allesomvattende integratie te creëren. WinGuard is ontwikkeld door Advancis. Via WinGuard kan een organisatie haar toegangsmanagement beleid overzien en beheren. Meldingen over incidenten en andere verschillende beveiligings- en veiligheidssystemen worden geregistreerd en kunnen indien mogelijk direct opgelost worden.

winguard_logo_rgb[1]

Lenel Onguard

OnGuard (Lenel) levert betrouwbare, innovatieve beveiligingstechnologie en vooruitstrevende oplossingen die geïntegreerde toegangscontrole bieden. De oplossingen voor toegangscontrole en CCTV kunnen vlekkeloos geïntegreerd worden. Daarnaast integreert Lenel met onder andere intercoms, inbraak, camera’s en brandmeldcentrales.

Lenel-1

Lees ook meer over • Parkeermanagement  Hosting

68bfac

Contact

Meer weten over Security Management of welke systemen het beste aansluiten op uw behoeften? Neem contact op via onderstaand formulier.