• Project System Integration - FINAL icon 2018-10
  • Workflow Identity - FINAL icon 2018-10
  • Performance Maintenance - FINAL icon 2018-10
  • Observation Control - FINAL icon 2018-10
  • Insourcing - FINAL icon 2018-10

Project & System integration

Software & configuratie

Intelligente software dat voldoet aan de hoogste eisen. Dankzij de koppeling met uw eigen systemen in één centrale omgeving heeft u altijd inzicht en sluit dit aan op uw bedrijfsprocessen.

Afbeeldingsecurity1

Security Management Systemen

Security Management vormt de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software en biedt controle en efficiëntie. Yardz is een systeem dat wij veelvuldig inzetten, maar we implementeren ook andere security managementsystemen zoals AEOS (Nedap), Onguard (Lenel) en Winguard (Advancis). Lees meer 

Parkeren

Parkeermanagement

Hospitality en toegangsverlening gaan steeds vaker hand in hand. Het is belangrijk om te weten wie een locatie betreedt, maar de persoon in kwestie moet niet te veel hinder ervaren door de controle hierop. Lees meer. 

beheer

Migraties & Interfaces

Om verschillende bedrijfsprocessen op elkaar aan te sluiten, zorgt Nsecure ervoor dat de onderliggende systemen en oplossingen samen komen in een centrale omgeving. Met als resultaat een hogere mate van gebruikersgemak, beveiliging en efficiëntie.

privacy

Upgrades & Assurances

Zorgen dat uw systemen altijd up to date zijn? Nsecure begeleidt u bij upgrades om daarmee beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw systemen te blijven garanderen. 

68bfac

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Nsecure u te bieden heeft? Neem dan contact op via onderstaand formulier.