Project & System integration

1

Security Management

Security Management vormt de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software en biedt controle en efficiëntie. Nsecure ondersteunt haar opdrachtgevers bij het implementeren van het juiste Security Management Systeem (SMS). Yardz is een systeem dat wij veelvuldig inzetten, maar we implementeren ook andere security managementsystemen zoals Onguard (Lenel) en Winguard (Advancis). 

Yardz is ons eigen security management platform, en is systeemonafhankelijk. Yardz kan diverse systemen en applicaties op gebied van security management probleemloos aan elkaar koppelen, met elkaar laten communiceren én vanuit één centrale plek aansturen. Die plek kan op locatie zelf zijn, maar dat hoeft niet per sé. Indien gewenst kan Nsecure de centrale “hosting” volledig of gedeeltelijk van een opdrachtgever overnemen.

Yardz is uitgegroeid van een open connectivity-platform naar een intelligent IP-gestuurd dataplatform, gebaseerd op de meestgebruikte IT-standaarden. Yardz is niet alleen te gebruiken voor veiligheid en toegankelijkheid van locatie(s), maar ook voor gebouwbeheersystemen (GBS).

Lees ook meer over • ParkeermanagementHosting


nsecure-duotoon-03
088 - 123 9000