Security as a Service (SECaaS)

Nsecure is specialist op het gebied van toegang en security management

Door technologische vooruitgang, veranderende wet- en regelgeving en groei van bedrijven veranderen de behoeftes op het gebied van beveiliging en veiligheid snel. Nsecure is er daarom van overtuigd dat security- en safetybeleid een integraal onderdeel moet zijn van alle bedrijfsprocessen. Op basis van die visie ontwikkelde Nsecure daarom ‘Security as a Service’. Nsecure kijkt daarbij altijd naar ‘het grote plaatje’: hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel.

De dienstverlening van Nsecure bestaat uit vijf elementen:

Nsecure ziet toegangsverlening en veiligheid niet als een product, maar als een dienst. Alleen een totaaloplossing die continu meegroeit met de laatste ontwikkelingen biedt bedrijven de zekerheid dat incidenten worden voorkomen of zo snel mogelijk worden opgelost. Maar ook dat er altijd wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving, op het gebied van veiligheid en privacy.

‘Security as a Service’ betekent dan ook dat wij het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid kunnen overnemen bij een bedrijf, zowel qua personeel als techniek, waardoor alle bedrijfsprocessen altijd optimaal functioneren en uw bedrijf altijd compliant is. Nsecure is daarmee een hechte partner die voortdurend meedenkt met de groei van een bedrijf. Wij leveren niet één product of één oplossing; wij leveren voortdurende zekerheid.

SECaaS in het kort:

  • Verzorging volledige toegangs- en beveiligingsbeleid integraal onderdeel van alle bedrijfsprocessen.
  • Totaaloplossing die continu meegroeit met de laatste ontwikkelingen.
  • Nsecure levert voortdurende zekerheid en zorgt dat uw bedrijf altijd compliant is.

De Nsecure-dienstverlening in beeld

SECaaS
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000