Over ons

'The art of control' betekent voor Nsecure passie voor het vak en een visie op de toekomst. Wij zien de relatie tussen hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en duurzaamheid als een voortdurend evoluerend kunstwerk. Zoals een schilder geen penseelstreek verkeerd kan zetten, zoals twee dansers geen pas uit de maat mogen dansen en zoals een beeldhouwer altijd de perfecte contouren bevrijdt uit zijn stuk steen: zo benadert Nsecure toegang en beveiliging. Daarbij overtreffen we graag verwachtingen en houden we oog voor het kleinste detail.  

Nsecure is IT-dienstverlener en marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Wij verzorgen het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Toegangsverlening en veiligheid moeten samen een meesterwerk zijn én blijven, onder welke omstandigheden dan ook.

Geïntegreerde platforms

Of het nu een kantooromgeving, een industriecomplex, een ziekenhuis of een buitenlocatie betreft, onze geïntegreerde platforms zorgen ervoor dat mensen niet alleen op efficiënte wijze ‘binnenkomen’, maar ook dat er voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving.

Daardoor weet u meteen of iemand ergens mag zijn, of diegene bepaald werk mag doen en of de risico’s zijn afgedekt. Dankzij de digitale rapportagemogelijkheden bent u bovendien met een druk op de knop van alles op de hoogte. U bent, kortom, volledig ‘in control’.

Realiseren van totaaloplossingen voor toegang en security

Bent u benieuwd wat Nsecure voor uw organisatie kan betekenen? Op deze website kunt u meer lezen over onze verschillende diensten die onderdeel uitmaken van onze oplossingen. Nieuwsgierig naar praktijkvoorbeelden? Dan verwijzen we u graag naar onze inspirerende case studies.

Daarnaast bent u altijd welkom bij ons op kantoor in Barendrecht; onze specialisten staan klaar om uw vragen op het gebied van toegangscontrole en veiligheid te beantwoorden.

Unica: Netwerk van bedrijven

Nsecure maakt sinds november 2017 deel uit van de Unica-familie binnen het cluster Access & Security en is een handelsnaam van Unica Access & Security B.V. In de afgelopen jaren zijn er diverse projecten met de andere Unica-bedrijven gerealiseerd.

Geïnteresseerd in werken bij Nsecure?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die enthousiast worden van onze ambitie om de absolute specialist én marktleider te blijven op ons werkterrein. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze vacatures.

EOSR8403
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000