Over ons

Nsecure is specialist op het gebied van toegangsverlening. Wij zorgen ervoor dat organisaties ‘in control’ zijn op het gebied van toegang en security bij hun bedrijfslocaties. Tegelijkertijd hebben wij ‘hospitality’ hoog in het vaandel staan: een goede toegankelijkheid en waterdichte beveiliging gaan bij ons samen door één deur.

Door technologische vooruitgang, nieuwe regelgeving en groei van bedrijven veranderen de behoeftes op het gebied van toegangscontrole en veiligheid snel. Nsecure is groot geworden door totaaloplossingen aan te bieden die continu meegroeien met de laatste ontwikkelingen. Onze totaalaanpak zorgt ervoor dat vitale bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en duurzamer verlopen.

Nsecure is een hechte partner die voortdurend meedenkt met haar klanten. Wij zien security, risicobeheersing en de continuïteit van een organisatie als één geheel. Dat maakt dat wij toegangsverlening en security kunnen aanbieden als een gestroomlijnd, veilig en vriendelijk proces.

Control Your Access

Of het nu een kantooromgeving, een industriecomplex, een ziekenhuis of een buitenlocatie betreft, onze geïntegreerde platforms zorgen ervoor dat mensen niet alleen op efficiënte wijze ‘binnenkomen’, maar ook dat er voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving.

Daardoor weet u meteen of iemand ergens mag zijn, of diegene bepaald werk mag doen en of de risico’s zijn afgedekt. Dankzij de digitale rapportagemogelijkheden bent u bovendien met een druk op de knop van alles op de hoogte. U bent, kortom, volledig ‘in control’.

Realiseren van totaaloplossingen voor toegang en security

Bent u benieuwd wat Nsecure voor uw organisatie kan betekenen? Op deze website kunt u meer lezen over onze verschillende diensten die onderdeel uitmaken van onze oplossingen. Nieuwsgierig naar praktijkvoorbeelden? Dan verwijzen we u graag naar onze inspirerende case studies.

Daarnaast bent u altijd welkom bij ons op kantoor in Barendrecht; onze specialisten staan klaar om uw vragen op het gebied van toegangscontrole en veiligheid te beantwoorden.

Onze dienstverlening bestaat uit: 

Unica netwerk van bedrijven
Nsecure maakt sinds november 2017 deel uit van de Unica-familie als onderdeel van het cluster security. In die periode zijn er al diverse projecten met de andere Unica-bedrijven gerealiseerd.

Geïnteresseerd in werken bij Nsecure?
Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die enthousiast worden van onze ambitie om de absolute specialist én marktleider te blijven op ons werkterrein. Nieuwsgierig? Bekijk hier onze vacatures.

Nsecure
48668d

Contact

Wilt u weten wat Nsecure voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.

Nsecure
Lübeck 1 
2993 LK Barendrecht
info@nsecure.nl
088 - 123 9000

KvK 24255898
ISO 9001 
ISO IEC 27001 
VCA**