Systeemontwerp

Nsecure levert high-end securitysystemen en is systeemonafhankelijk. Wij kennen de markt en de producten. Ons specialisme is om na te gaan welk systeem het beste aansluit bij uw beveiligingsbeleid. Wij zorgen ervoor dat alle systemen, zoals toegangssystemen, cameraobservatie en intercoms, op elkaar worden afgestemd en uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Bij systeemontwerp leveren wij zowel de hardwarematige installatie als de softwareconfiguratie. Onze praktijkervaring en technische expertise speelt daarin een belangrijke rol.

“Elke organisatie, en daarmee ook het beveiligingsbeleid, is anders."

Bij systeemontwerp leveren wij zowel de hardware als de software die van toepassing zijn 

  • Hardware - Hoogwaardige hardware oplossingen voor toegang en security. Nsecure biedt een betrouwbare oplossing voor uw beveiligingsbehoeften en mensenstromen, en ondersteunen uw bedrijfsprocessen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.
  • Software & Configuratie - Intelligente software dat voldoet aan de hoogste eisen. Dankzij de koppeling met uw eigen systemen in één centrale omgeving heeft u altijd inzicht en sluit dit aan op uw bedrijfsprocessen.

De implementatie van een systeemontwerp maakt een systeem tastbaar.

Nsecure hanteert voor de implementatie een eenduidige projectmethodiek, gebaseerd op PRINCEII. Deze aanpak kenmerkt een drietal fases, waarin een plan van aanpak, de impact op de werkvloer en het trainen van de gebruikers, evenals het vastleggen van de rapportagestructuren en/of escalatiemodellen, altijd worden meegenomen.

software_configuratie

IT-Infrastructuur

Nsecure draagt zorg voor de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw IT infrastructuur. Onze diensten worden aangeboden vanuit een ISO 27001 (de norm voor informatiebeveiliging) gecertificeerd datacenter. Hierdoor is uw systeem altijd up-to-date, aantoonbaar veilig en voldoet aan wet- en regelgeving, bijvoorbeeld op het gebied van privacy.

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000