Security Management Systeem

Security Management vormt de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software en biedt controle en efficiëntie. Nsecure ondersteunt haar opdrachtgevers bij het implementeren van het juiste Security Management Systeem (SMS)

Advancis WinGuard

WinGuard is door haar open structuur een platform dat verder gaat dan een klassiek systeem. Het PSIM platform heeft de mogelijkheid om een allesomvattende integratie te creëren. WinGuard is ontwikkeld door Advancis. Nsecure is een officiële CWI-partner van Advancis. Via WinGuard kan een organisatie haar toegangsmanagement beleid overzien en beheren. Meldingen over incidenten en andere verschillende beveiligings- en veiligheidssystemen worden geregistreerd en kunnen indien mogelijk direct opgelost worden.

winguard_logo_rgb[1]

Nedap AEOS Security Management 

AEOS (Nedap) is ontwikkeld om het beste uit uw toegangscontrolesysteem te halen. Nsecure zorgt ervoor dat de organisatie de volledige kracht van AEOS benut. Daardoor zijn organisaties in control. De koppeling van fysieke toegangen en security componenten aan de IT-infrastructuur biedt de mogelijkheid om de gehele toegangsverlening te bewaken en te beheersen. Nsecure heeft jarenlange ervaring met AEOS en de oplossing geïntegreerd bij een scala aan toonaangevende opdrachtgevers.

Logo_Aeos-RGB

Yardz Security Management

Yardz is ons eigen security management platform, en is systeemonafhankelijk. Yardz kan diverse systemen en applicaties op gebied van security management probleemloos aan elkaar koppelen, met elkaar laten communiceren én vanuit één centrale plek aansturen. Die plek kan op locatie zelf zijn, maar dat hoeft niet per sé. Indien gewenst kan Nsecure de centrale 'hosting' volledig of gedeeltelijk van een opdrachtgever overnemen. Yardz is niet alleen te gebruiken voor veiligheid en toegankelijkheid van uw locatie(s), maar ook voor gebouwbeheersystemen (GBS).

Yardz security management

Lees ook meer over • Parkeermanagement  Hosting

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000