Parkeermanagement

Hospitality en toegangsverlening gaan steeds vaker hand in hand. Het is belangrijk om te weten wie een locatie betreedt, maar de persoon in kwestie moet niet te veel hinder ervaren door de controle hierop. Datzelfde geldt ook voor het parkeren bij een locatie. Voor bezoekers is niets vervelender dan in een parkeergarage op zoek te moeten gaan naar een vrije parkeerplek.

Nsecure zet parkeermanagementsoftware in voor het verbeteren van het beheer van parkeerterreinen en -garages. De software zorgt ervoor dat medewerkers door kentekenherkenning eenvoudig de parkeergelegenheid kunnen betreden en dat ze weten waar ze mogen parkeren. Bezoekers kunnen daardoor dichtbij de ingang parkeren en de beheerder heeft altijd inzicht in de actuele bezettingsgraad. Locaties met meerdere huurders (multi-tenant) kunnen zelfs per organisatie worden beheerd.

De gastvrije, veilige parkeeromgeving 

Nsecure stelt Parkeermanagement beschikbaar via haar eigen Yardz Security Platform,
Yardz Parkeermanagement en biedt ondersteuning voor andere security en toegangs
oplossingen. In combinatie met de juiste, innovatieve en slimme hardware componenten, wordt uw parkeermanagement volledig ondersteund en sluit het aan op uw gehele toegangsmanagement.

Het resultaat? Een representatieve, gastvrije en veilige parkeeromgeving met een uiterst efficiënte bezetting en een optimale doorstroom.

Lees ook meer over • Security Management  Hosting

Download onze whitepaper Parkeermanagement
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000