Hosting

Nsecure biedt hostingservices aan op het gebied van veiligheidsautomatisering. "Outsourcing” van een essentiële functie als security stuit vaak op bedenkingen, maar juist daarom besteden wij veel tijd aan de kwaliteit van onze hostingomgeving en informatiebeveiliging.

Niet voor niets worden wij hier ook jaarlijks extern over geaudit. De kennis die we daardoor in huis hebben heeft ons het vertrouwen opgeleverd van veel grote bedrijven met complexe locaties. Wij gaan tot het uiterste om dat vertrouwen in ere te houden.

Optimale keuze

Nsecure biedt vele oplossingen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid van organisaties, gekoppeld aan de continuïteit van bedrijfsprocessen. Dat doen wij met een scala aan fysieke maatregelen op en rond een gebouw of locatie, inclusief de monitoring en besturing ervan. Maar het kan ook met een systeem dat uw eigen hard- en software op het gebied van safety aanstuurt. 

Er valt – zowel financieel als in termen van efficiency – winst te behalen door specifiek voor uw organisatie een optimale keuze te maken voor de locatie en monitoring van uw systemen.

Uitbesteden

Uitbesteden in de vorm van hosting betekent dat u wel de lusten hebt, maar niet de operationele lasten. U heeft controle over de totale veiligheidsautomatisering binnen uw organisatie en Nsecure zorgt dat de systemen werken, 24/7. Uptime telt hier immers het zwaarst.

Lees ook meer over • Security Management  Parkeermanagement

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000