Software & configuratie

Intelligente software dat voldoet aan de hoogste eisen. Dankzij de koppeling met uw eigen systemen in één centrale omgeving heeft u altijd inzicht en sluit dit aan op uw bedrijfsprocessen.

security_management_systemen

Security Management Systemen

Security Management vormt de “schil” om het geheel van ingezette hard- en software en biedt controle en efficiëntie. Yardz is een systeem dat wij veelvuldig inzetten, maar we implementeren ook andere security managementsystemen zoals AEOS (Nedap), Onguard (Lenel) en Winguard (Advancis). Lees meer 

parkeermanagement

Parkeermanagement

Hospitality en toegangsverlening gaan steeds vaker hand in hand. Het is belangrijk om te weten wie een locatie betreedt, maar de persoon in kwestie moet niet te veel hinder ervaren door de controle hierop. Lees meer. 

migraties_interfaces

Migraties & Interfaces

Om verschillende bedrijfsprocessen op elkaar aan te sluiten, zorgt Nsecure ervoor dat de onderliggende systemen en oplossingen samen komen in een centrale omgeving. Met als resultaat een hogere mate van gebruikersgemak, beveiliging en efficiëntie.

upgrades_assurances

Upgrades & Assurances

Zorgen dat uw systemen altijd up to date zijn? Nsecure begeleidt u bij upgrades om daarmee beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw systemen te blijven garanderen. 

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000