Mobile Access voor bezoekers en medewerkers

Als het gaat om toegang en security dan werken veel organisaties nog met toegangspassen, tags en druppels. Intelligente technologie maakt dat mobiel toegangsbeheer de komende jaren gaat toenemen. Kijkend naar ons dagelijks leven, dan vinden we het gebruik van onze smartphone heel gewoon. We gebruiken ons mobile device voor allerlei doeleinden zoals e-mail, videobellen, chatten en zelfs als betalingsmiddel. Ook voor toegangsverlening biedt smartphone gebruik veel potentie. Mobiel toegangsbeheer is namelijk gebruiksvriendelijk, beheersbaar en levert kostenbesparingen op.

Mobile Access in het kort:

  • Flexibele en herbruikbare virtuele toegangspassen
  • Toepasbaar in high-end security omgevingen
  • Inzetbaar met gecombineerde leestechnologieën zoals MIFARE® DESfire®
  • Beheersbaar vanuit één user interface
  • Beschikbaar voor NFC en Bluetooth
  • Geschikt voor Android & IOS (i.c.m. Apple Watch)
  • Cloudbased met dataopslag in Europa (ANSSI certificering)

 

 

6 manieren voor effectieve toegangsverlening

Gastvrij en veilig toegangsmanagement

Effectieve toegangsverlening

Mobile Access

Mobile Access als duurzame oplossing

Of het nu gaat om het verhogen van gastvrijheid en flexibiliteit of het strikter borgen van autorisatiebeheer, met mobile access heeft u een oplossing die aansluit bij uw toegangsprocessen en kan het kosten besparen, bijvoorbeeld door het terugdringen van kosten voor receptiebezetting. Ook het reduceren van traditionele toegangsmiddelen, zoals de fysieke 'plastic' toegangspas, het is met de juiste kennis realiseerbaar. Onze mobile access oplossing werkt als toegangsbadge voor Android™- en iOS®-smartphones. Het kan naast traditionele RFID-toegangsgegevens werken, deze uitbreiden of vervangen. Mobile access is daarom een duurzame oplossing. 

Meer informatie?

Weten hoe mobile access ingezet kan worden voor uw organisatie? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem dan contact op via onderstaand formulier of via 088 - 123 9000

 

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000