Hardware componenten voor toegangscontrole en security 

Nsecure heeft door de jaren heen een zeer uitgebreid producten en dienstenportfolio opgebouwd op het gebied van toegangscontrole en security. Ons dienstenportfolio kenmerkt zich door een scala aan hoogwaardige oplossingen op het gebied van toegang, cameratoezicht, security, identity en IT. Voor de hardwarematige installatie van toegangscontrole en beveiligingssystemen levert Nsecure de onderstaande oplossingen:

toegangscontrole

 

Toegangscontrole

Een toegangscontrole systeem van Nsecure is krachtig, gebruiksvriendelijk en gebaseerd op intelligente netwerktechnologie. Een door Nsecure geïmplementeerd toegangscontrole systeem maakt altijd gebruik van de meest recente IT-innovaties, zoals Mobile Access. Wij bieden daardoor een betrouwbare oplossing voor toegangsbeheer en uw beveiligingsbehoeften, die uw bedrijfsprocessen ondersteunen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Biometrie toegang oplossing

Biometrische toegangscontrole

Biometrische gegevens zijn niet overdraagbare unieke eigenschappen van een persoon. Denk hierbij aan een irisscan, een gezichtsherkenning of een vingervein. Het is uiterst gevoelige informatie, waarmee de identiteit van een persoon kan worden vastgesteld en waar organisaties vertrouwelijk mee om moeten gaan. Nsecure vertelt u graag meer over hoe biometrie toegepast kan worden in samenhang met de huidige wet- en regelgeving

inbraaksystemen

Inbraaksystemen

Ongewenste alarmen zijn een grote zorg voor organisaties en hulpdiensten. Door een uitgebalanceerde projectie van inbraaksignalering is Nsecure in staat om op afstand of op locatie te zorgen voor alarmverificatie. Dat voorkomt het onnodig inschakelen van hulpdiensten en reduceert de kosten voor bewakingsdiensten.

intercom-1

Intercom

Intercomsystemen zijn tegenwoordig zeer geavanceerd. Nsecure beschikt over de beste kwaliteit intercom-fabricaten. Kwaliteit is hierbij beslissend. Niet alleen duurzaamheid is van belang, maar nog belangrijker is de betrouwbaarheid op beschikbaarheid en geluidskwaliteit.

camera_observatie

Camera-observatie

Door de toenemende intelligentie van de centrale omgeving (VMS), neemt cameraobservatie toe. Slimme technologieën kunnen ongewenste activiteiten of bewegingen herkennen en daarmee de observant adequaat terzijde staan. Vanzelfsprekend kunt u de cameraobservatie in eigen beheer houden, maar Nsecure kan dit ook voor u verzorgen. Binnen de Nsecure Observation Room in Barendrecht wordt cameraobservatie gehost, waardoor met minimale mankracht zeer efficiënt en effectief wordt gewerkt. 

sloten-1

Sloten

Gebouwen worden op veel verschillende manieren gebruikt. Maar bij elk gebouw geldt dat niet iedereen naar binnen mag, of dezelfde ruimtes mag betreden als een ander. Een elektronisch sluitsysteem zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid.

barrieres

Barrières

Barrières zijn entreeoplossingen voor zowel binnen als buiten. De entree is het eerste contact met een gebouw. Hier worden de verschillende passantenstromen ‘gekanaliseerd’. Qua entreeoplossingen zijn er verschillende mogelijkheden. Daarnaast maken barrières het mogelijk de identiteit van een persoon vast te stellen en te garanderen dat personen met de juiste autorisatie toegang krijgen tot beveiligde ruimtes. Ook parkeermanagementoplossingen zoals slagbomen vallen onder barrières. Deze zorgen voor snelle en veilige toegang van mensen en voertuigen op parkeerlocaties.

Lees ook meer over • Software-configuratie

Life cycle management voor security

De keuze voor het type hardware is mede van invloed op het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Met geïntegreerde, merkonafhankelijke platforms die compatibel zijn met de meest gangbare systemen, wordt de levensduur van hardware op eenvoudige wijze verlengd. Met de komst van één nieuw onderdeel is het niet nodig om het hele systeem direct te vervangen. Hierdoor verminderen we de hoeveelheid apparatuur die voortijdig wordt afgeschreven.

Nsecure past daar waar overeengekomen voor haar opdrachtgevers Life cycle management toe met als doel dat de hardware te allen tijde zal voldoen aan een vooraf afgestemde conditie (NEN-2767). Er wordt continue gestuurd op levensduurverlenging met behoud van compatibiliteit, functie, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Partners

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000