Nsecure denkt verder dan toegangscontrole alleen. Wij zorgen dat bedrijfsprocessen altijd doorgaan en medewerkers efficiënt kunnen werken.

Zoals een regisseur gepassioneerd naar het toneelspel kijkt doen wij dat met de werkomgeving; geen detail blijft onopgemerkt. Alles moet onder controle zijn, zodat processen altijd doorgaan en de performance en onze dienstverlening optimaal zijn. Service & proces monitoring, contractmanagement, incidentmanagement en onze beheerdiensten zorgen daarvoor.

service_proces_monitoring-2

Service & proces monitoring

Uw processen worden in één security- en managementplatform (online) samengebracht. Dit biedt u 24/7 inzicht in de processen, het verbruik en de storingen. Nsecure meet continu de performance van de bedrijfsprocessen, de medewerkers en de toegangsverlening op locatie om inzicht te krijgen in het verbruik. Technische issues worden realtime gedetecteerd door onze Servicedesk en waar mogelijk op afstand opgelost.

Door het omzetten van monitoringsgegevens naar gestandaardiseerde rapporten wordt informatie verzameld over het gebruik van en de techniek binnen de locatie(s). Hiermee wordt preventief onderhoud gebruiksafhankelijk, en op basis van de werkelijke onderhoudsbehoefte uitgevoerd.

contractmanagement

Contractmanagement

Bij Nsecure staat het nemen van verantwoordelijkheid voor het gewenste eindresultaat centraal. Het gaat ons niet om het opleveren van een stuk techniek, maar het daadwerkelijk verschaffen van een license to operate op de lange termijn. Om deze reden stellen wij bij het aangaan van een relatie duidelijke KPI’s op. Zo is het voor opdrachtgevers altijd duidelijk of we op koers liggen en onze gezamenlijke doelstellingen gaan halen.

Technisch- en applicatiebeheer, functioneel beheer, incidentenmanagement en service & procesmonitoring kunnen onderdeel uitmaken van een performance-overeenkomst. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de beveiligingssystemen optimaal in bedrijf blijven. De slimme software in systemen geeft voortdurend informatie af over de conditie ervan. Zo worden niet een onderhoudsinterval of een SLA bepalend voor het onderhoud, maar de daadwerkelijke conditie van het apparaat.

incidentmanagement

Incidentmanagement

Voor het melden van technische en/of functionele issues kunnen opdrachtgevers 24/7 terecht bij de Nsecure servicedesk. Op basis van de afgesproken respons- en hersteltijden zorgen zij ervoor dat issues worden afgehandeld.

beheerdiensten-1

Beheerdiensten


Technisch

Nsecure is verantwoordelijk voor het waarborgen van de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van het serverpark die nodig is voor het gebruik van het toegangscontrole en/of security management systeem. De benodigde servers zijn ondergebracht in een extern datacenter en via een datacommunicatieverbinding ontsloten naar Nsecure voor event monitoring, analyse en beheer.

Applicatie
Nsecure is verantwoordelijk voor het waarborgen van de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van applicatiesoftware van het toegangscontrole en/of security managementsysteem. Applicatiebeheer zorgt voor het onderhouden, wijzigen, programmeren van de applicatiesoftware.

Functioneel
Nsecure is verantwoordelijk voor het waarborgen van de functionaliteit van het toegangscontrolesysteem. Bijvoorbeeld voor het beheer van autorisaties, personen, toegangen en sjablonen. De werkzaamheden worden veelal op afstand uitgevoerd waarbij er nauw samengewerkt wordt met de klant.

Hosting
Nsecure biedt vele oplossingen op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid van organisaties, gekoppeld aan de continuïteit van bedrijfsprocessen.
lees meer

Performance in het kort:

  • 24/7 inzicht in bedrijfsprocessen, verbruik en storingen
  • Duidelijke KPI's
  • Slimme software zorgt voor optimaal onderhoud
  • Beheerdiensten voor optimale functionaliteit

Incidentmanagement: hoe pakt Nsecure dat aan?

performance maintenanceV2

Relevante links over dit onderwerp


contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000