Integrated Security Management betekent dat Nsecure uw beveiligingspartner wordt voor de lange termijn.

Een complexe dans kunt u het beste uitvoeren met een vaste, gedreven danspartner. Met Insourcing (Integrated Security Management) van Nsecure brengt u die partner aan boord. We zorgen dat uw organisatie beveiligingssystemen heeft die altijd alle wensen van uw bedrijf realiseren, ook wanneer uw organisatie groeit of verandert.

nsecure-insourcing-infographic-1000-2020

Integrated Security Management

Veel beveiligingssystemen zijn producten die worden afgeleverd, waarna de leverancier van het product eventueel nog ondersteuning biedt wanneer het product defect is. Nsecure pakt dit anders aan, omdat wij toegang en beveiliging niet zien als een product, maar als een dienst.

Insourcing van Nsecure betekent dat wij uw beveiligingspartner worden voor de lange termijn. Wij denken voortdurend met u mee, ook als omstandigheden plots veranderen. Nsecure zorgt dat alle diensten naadloos blijven aansluiten bij al uw wensen, op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze experts blijven verantwoordelijk voor het goed functioneren van onze dienstverlening aan u. Dat is de kunst van controle.

Insourcing in het kort:

  • Doorlopend strategisch, tactisch en operationeel advies;
  • Experts blijven met u meedenken en zorgen dat uw toegang- en beveiligingssystemen altijd optimaal functioneren en altijd bij de tijd zijn;
  • Altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Whitepaper Integrated Security Management

De wereld van facility en security van nu, is niet te vergelijken met die van enkele jaren geleden. Digitalisering, een enorme krapte op de arbeidsmarkt en de naweeën van de coronacrisis zorgen voor een sterk veranderd facilitair landschap. Logisch dus dat facilitaire diensten meer en meer worden uitbesteed. Maar hoe zit dat met security?

Nsecure vertelt u in deze whitepaper wat de toegevoegde waarde is van een geïntegreerde visie voor security. 

Download hier de whitepaper

whitepaper ISM
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000