Dataclient - Efficiënt en gecontroleerd werken met workflow automatisering

Dataclient is een workflow identity management oplossing van Nsecure en stelt organisaties in staat om hun toegangsprocessen te digitaliseren. Hierdoor ontstaat een snelle uitwisseling van informatie tussen aannemers, leveranciers, bezoekers en toezichthouders over de voorwaarden voor het verkrijgen van toegang tot een gebouw of terrein. Via een digitaal dossier worden allerlei specifieke gegevens van een persoon in digitale vorm bewaard en beschikbaar op de momenten dat dit van toepassing is.

logo-4

Focus op diverse thema's met Dataclient

Dataclient wordt als service vanuit een ISO27001 gecertificeerd datacenter aangeboden. Dit betekent geen aanschaf en het beheer van eigen software en onderliggende infrastructuur. Dataclient bewijst haar waarde al een aantal jaar binnen grote organisaties in Nederland en buitenland. De service is ontworpen om bij elke soort locatie te zorgen voor optimalisatie van de thema’s:

  • Safety & Quality – alleen de juist gekwalificeerde personen kunnen toegang verkrijgen tot het gebouw of terrein en/of ingezet worden voor de uitvoer van een specifieke taak of functie (e-learning, accreditatie en een digitaal dossier)
  • Security – zorgen dat personen en voertuigen die uw locaties betreden altijd worden gecontroleerd en  snel, veilig en in overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving binnentreden (accreditatie, authorisatie en controle)
  • Legal – automatisch en aantoonbaar voldoen aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsmigratie, fiscaliteit, sociale zekerheid en illegaliteit (compliancy, audits)
  • Efficiency – geen lange wachttijden, geen ingewikkelde procedures, lagere kosten en focus op kernactiviteit (self-service, digitaal)
  • Hospitality - waarborg gastvrijheid door het hele proces te beheren voor bezoekers op uw locatie, zoals het beheren van afspraken, parkeren, faciliteiten en vertrek (visitor management, self-service, authorisatie)

Functionaliteiten Dataclient in het kort: 

  • Dataclient stroomlijnt en automatiseert toegangsprocessen;
  • Geen ingewikkelde toegangsprocedures, tijdrovende rapportages en lange wachttijden voor toegang en start van werkzaamheden;
  • Centrale opslag van digitale persoonsdossiers met alle relevante gegevens, documenten en certificaten;
  • Dataclient wordt aangeboden vanuit een gecertificeerd datacenter.

 

Dataclient modules

Aanmelden en accrediteren

Aanmelden en accrediteren

De voor gedefinieerde workflow omtrent het toegang verlenen aan personen tot gebouwen en terreinen via een gebruiksvriendelijke portal. Op basis van het soort bezoek, kan specifieke informatie worden toegevoegd (VCA of VOG). 

digitaal dossier

Digitaal dossier

Binnen een bedrijfsdossier of persoonlijk digitaal dossier worden alle documenten en certificaten centraal opgeslagen, verloopdata bewaakt en automatisch notificaties verzonden naar aanvragers voor het opnieuw uploaden van documenten en certificaten

E-learning

Veiligheidsinstructie en e-learning

Dataclient biedt de mogelijkheid om instructiefilm(s) en het afleggen van examen(s) als onderdeel van de workflow online te bekijken. Het online volgen van de instructiefilm(s) en examen(s) (in verschillende talen mogelijk) zorgt voor een snelle en veilige toegang tot bedrijfslocaties. 

Kwalificatie dataclient

Kwalificaties

Voor organisaties die veilig werken hoog in het vaandel hebben staan, is er de mogelijkheid om een digitaal dossier van personen uit te breiden met het vastleggen van certificaten. Aan de hand van een kwalificatie matrix wordt vastgelegd welke functie, welke kwalificaties en welk type competenties nodig zijn. 

Rapportage en dashboard

Rapportage en dashboard

Moderne dashboards en rapportages geven in één oogopslag inzicht in de voortgang en knelpunten binnen de workflow, bezettingsgraden, bedrijfshulpverlenging en de geldigheid van documenten en certificaten.

Smart card management

Smart card management

Automatisering van het proces; aanvraag, productie, codering, personalisatie, verzending en activering van smartcards.

Bezoekers aanmelden

Bezoekers

Vooraf aanmelden van bezoekers. Na aanmelding ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een unieke link met een routebeschrijving, informatie over parkeren, OV en waar kennis genomen kan worden van bijvoorbeeld een aantal veiligheidsregels. Koppelingen met Outlook en Google Calender behoren ook tot de mogelijkheden.

Demo aanvragen

Partners

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000