Identity & Cloud Services zorgen voor naadloze integratie van toegang en beveiliging in alle bedrijfsprocessen.

De steeds verdergaande digitalisering is bij Nsecure een belangrijke bron van inspiratie voor innovatie. Die innovatie is duidelijk te zien in onze state-of-the-art systemen op het gebied van Identity Management. Deze systemen bieden u continu een compleet overzicht van alle voorwaarden die nodig zijn voor aantoonbaar gecontroleerd toegangsmanagement. Dat overzicht zorgt voor sterk verbeterde toegangsprocessen, een optimale beheersing van risico’s en hogere veiligheid. En dat draagt weer sterk bij aan het bewaken van de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Identity in het kort:

  • Continu een compleet overzicht van alle voorwaarden die nodig zijn voor aantoonbaar gecontroleerd toegangsmanagement.
  • Optimale beheersing van risico’s en veiligheid.
  • Daardoor wordt de continuïteit van bedrijfsprocessen bewaakt.

 

identity-software-configuratie-2020-1

Onze identity & access management oplossingen

 

Dataclient

Nsecure levert verschillende diensten op het gebied van workflow & identity management, die allemaal samenkomen in Dataclient. Dataclient helpt bedrijven met het stroomlijnen en controleren van de toegang van personen tot gebouwen of terreinen.


lees meer

YIM - Your Identity Management 

Wij geloven dat toegang en beveiliging integraal onderdeel zijn van alle operationele bedrijfsprocessen. Binnen YIM staat het individu centraal; een passend toegangsbeleid voor uw bezoekers, medewerkers en contractors. 

YIM 

lees meer

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000