Nsecure lanceert nieuwe website

Nieuws
18 juni 2018

Nsecure, specialist op het gebied van toegangs- en security management, heeft haar nieuwe website gelanceerd. Een website waar zij met trots haar visie “Security as a Service” verder uiteenzet.

home

Nsecure is groot geworden door totaaloplossingen aan te bieden die continu meegroeien met de laatste ontwikkelingen, met een focus op access control. De totaalaanpak zorgt ervoor dat vitale processen bij organisaties (zoals banken, overheden, stadia en industriële complexen) efficiënter, veiliger en duurzamer verlopen.

“Security as a Service” vormt de rode draad op nsecure.nl, waarbij de dienstverlening uit vijf elementen bestaat: Project & Systeem integration, Workflow & Identity, Performance & Maintenance, Observation & Control en Insourcing.

Nsecure ziet toegangsverlening en security niet als een product, maar als een dienst. Een totaaloplossing die continue meegroeit met de laatste technologische ontwikkelingen, veranderende wet- en regelgeving en de strategie en groei van organisaties. Nsecure biedt zekerheid dat incidenten worden voorkomen of zo snel mogelijk worden opgelost. Dat betekent bijvoorbeeld één centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie. Nsecure biedt monitoring en controle services die gebruikmaken van nieuwe technieken, effectiever zijn én goedkoper. Maar ook dat er altijd wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en privacy. Tegelijkertijd heeft Nsecure ‘hospitality’ hoog in het vaandel staan.

‘Security as a Service’ betekent ook dat Nsecure het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid kan inrichten, uitvoeren en beheren binnen een organisatie, zowel qua personeel als techniek. Hierdoor kunnen alle bedrijfsprocessen optimaal functioneren. Nsecure is daarmee een hechte partner die voortdurend meedenkt met de strategie en groei van een bedrijf.

Benieuwd naar de nieuwe website en wat Nsecure voor uw organisatie kan betekenen? Lees hier meer over onze verschillende diensten, praktijkvoorbeelden, inspirerende blogs en meer!