MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Nsecure, marktleider in access & security, heeft als onderdeel van de Unica Groep een heldere visie op de toekomst. Deze toekomst betreft niet alleen onderwerpen zoals security, IT, compliancy en digitalisering, ook de balans met het welzijn van mens en milieu heeft onze volledige aandacht. Dat doen we met onze interne processen, maar ook met onze diensten en producten zodat we klanten ondersteunen met het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen.

De strategische pijlers zijn gericht op:

  • Energie
  • Circulariteit
  • Mens & maatschappij
  • Innovatie & digitalisering
  • Ethiek & integriteit

Voor Nsecure betekent MVO investeren in onze bedrijfsactiviteiten. Het zit in ons DNA om continu te analyseren of en hoe de inzet van slimme technologie een bijdrage kan leveren aan het efficiënter en effectiever inrichten van processen met een positieve uitkomst op mens en milieu.

Naast de verduurzamingsoplossingen voor klanten, is doelgericht sturen op CO2-reductie in onze eigen activiteiten een prioriteit. Om onze managementaanpak rondom CO2 binnen het Unica netwerk van bedrijven te stroomlijnen en verder te optimaliseren, maken we gebruik van de CO2 Prestatieladder en is ons doel om eind Q1 2023 met het netwerk van bedrijven het certificaat behaald te hebben. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Unica. 

 

Nsecure behaalt EcoVadis Gold certificaat

Nsecure heeft in april 2022 met haar prestaties een EcoVadis Gold Rating behaald, waarmee we tot de top 5% van de beoordeelde bedrijven behoren. EcoVadis is een duurzaamheidsratingplatform voor wereldwijde supply chains en maakt het eenvoudig voor inkopers om leveranciers te beoordelen op duurzaamheidscriteria voor milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. In de jaren daarvoor behaalde Nsecure deze certificering met een Silver Rating. De volledige rapportage kan via het EcoVadis-platform opgevraagd worden door opdrachtgevers. 

ECOVADIS GOLD MEDAL 2021 promote
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000