MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Nsecure, marktleider in acces & security, heeft als onderdeel van de Unica Groep een heldere visie op de toekomst. Deze toekomst betreft niet alleen onderwerpen zoals security, IT, compliancy en digitalisering, ook de balans met het welzijn van mens en milieu heeft onze volledige aandacht. Dat doen we met onze interne processen, maar ook met onze diensten en producten zodat we klanten ondersteunen met het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen.

De strategische pijlers zijn gericht op Energie, Circulariteit, Mens & maatschappij, Innovatie & digitalisering en Ethiek & integriteit. Voor Nsecure betekent MVO investeren in onze bedrijfsactiviteiten. Het zit in ons DNA om continu te analyseren of en hoe de inzet van slimme technologie een bijdrage kan leveren aan het efficiënter en effectiever inrichten van processen met een positieve uitkomst op mens en milieu. 

 

Nsecure behaalt EcoVadis Gold certificaat

Nsecure heeft in april 2022 met haar prestaties een EcoVadis Gold Rating behaald, waarmee we tot de top 5% van de beoordeelde bedrijven behoren. EcoVadis is een duurzaamheidsratingplatform voor wereldwijde supply chains en maakt het eenvoudig voor inkopers om leveranciers te beoordelen op duurzaamheidscriteria voor milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. In de jaren daarvoor behaalde Nsecure deze certificering met een Silver Rating. De volledige rapportage kan via het EcoVadis-platform opgevraagd worden door opdrachtgevers. 

ECOVADIS GOLD MEDAL 2021 promote
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000