MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Nsecure neemt haar verantwoordelijkheid in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zowel intern als extern tracht Nsecure een goede balans te vinden tussen people, planet en profit.

Voor Nsecure betekent MVO investeren in onze bedrijfsactiviteiten. Het zit in ons DNA om continu te analyseren of en hoe de inzet van slimme technologie een bijdrage kan leveren aan het efficiënter en effectiever inrichten van processen met een positieve uitkomst op het milieu. Dit doet Nsecure zowel bij haar opdrachtgevers als binnen de eigen organisatie. 

 

Nsecure behaalt EcoVadis Gold certificaat

Daarnaast is Nsecure aangesloten bij EcoVadis, een onafhankelijk en objectief evaluatieplatform dat tot doel heeft de milieu- en maatschappelijke prestaties van bedrijven te verbeteren. EcoVadis houdt daarbij rekening met het specifieke karakter van elke sector. Dit gebeurt op vier gebieden: milieu, eerlijke arbeidspraktijken, eerlijke zakelijke praktijken en supply chain. De methodologie is opgebouwd uit diverse internationale MVO-normen. 

Nsecure heeft onlangs het EcoVadis Gold certificaat met een score van 67/100 behaald. Dit betekent dat Nsecure in de top 5% van de beoordeelde bedrijven staat. 

ECOVADIS GOLD MEDAL 2021 promote
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000