Geutebrück

Excellence in video management software: Geutebrück

Nsecure kiest voor duurzame partnerships in plaats van op project gebaseerde opportuniteit. De betrouwbare video management oplossingen van Geutebrück sluiten naadloos aan op de visie van Nsecure als het gaat om kwaliteit en continuïteit.

Daarnaast biedt Nsecure de mogelijkheid om video management oplossingen te koppelen aan andere systemen, zoals security management of toegangscontrole. Al sinds het ontstaan van Nsecure werken we met de innovatieve en complete oplossingen van Geutebrück. Al 50 jaar leveren zij betrouwbare en hoge kwaliteit 'Made in Germany' op het gebied van video management.

Hoge kwaliteit video management 

Het familiebedrijf heeft haar roots in de analoge video en deze uitgebreide kennis doorontwikkeld naar IP. Geutebruck biedt tegenwoordig een breed toepasbaar scala aan oplossingen voor video hardware en software voor o.a. perimeter beveiliging, kentekenherkenning, people counting en virtual fencing. 

Geutebrück is totaalleverancier op het gebied van video management, op hardware niveau zoals recorders en camera’s en software zoals het video management systeem (VMS). Videomanagement is bij Geutebrück opgedeeld in twee modules: G-Core en G-sim.

  • G-Core – software met uitgebreide functionaliteiten

De G-Core is een videoserver met door Geutebrück ontwikkelde technologieën die een hoog veiligheidsniveau leveren. De server is modulair ingericht; veranderen de behoefte van de organisatie, dan is het mogelijk om nieuwe modules te integreren. De software is standaard geïnstalleerd op de server. De software biedt uitgebreide functionaliteiten zoals privacy functions en motion search.

  • G-sim – het management platform voor beheer

In combinatie met G-Core is G-sim de oplossing voor security information management. G-sim verzamelt en beheert allerlei informatie en data vanuit verschillende of juist oudere third party systems. Hierdoor ontstaat er een platform en creëert G-sim inzichten voor alle locaties en camera’s om het systeem intuïtief te beheren.

Wat kan Nsecure met Geutebrück voor u betekenen?

Benieuwd wat u nog meer kunt doen voor een veilig en optimaal gebruik van uw video management systeem? Nsecure levert strategisch advies en kan u het beste adviseren over welk systeem aansluit op het beveiligingsbeleid van uw organisatie. Mede door de aanbevolen systemen en onze certificeringen (SOC2Type2) kunnen wij u op het gebied van IT security het hoogste veiligheidsniveau bieden.

Onze specialisten sparren graag met u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

NSECURE-3 - kopie
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000