Zorg

zorg

Toegang en security oplossingen voor ziekenhuizen, zorginstellingen, revalidatiecentra en GGZ-instellingen

Zorgcentra, ziekenhuizen en psychiatrische instellingen hebben te maken met ontwikkelingen die spelen op verschillende vraagstukken, zoals veiligheid, privacy en gastvrijheid om daarmee excellente zorg te kunnen leveren. Belangrijk dus om geavanceerde technieken voor toegangsverlening toe te passen die zo min mogelijk zicht- en voelbaar zijn maar wel maximale controle en zekerheid bieden.

Nsecure denkt, handelt en ontwikkelt vanuit het individu en de organisatiecultuur, niet vanuit een techniek of een product. Effectieve en cliëntgerichte oplossingen om in zorgomgevingen zekerheid, rust en veiligheid te creëren. Dit zowel binnen als buiten de muren van de instelling.

Terug naar marktsegmenten overzicht

 

“Nsecure heeft ervoor gezorgd dat het gebouw werkt vanuit het perspectief van bewoners en medewerkers. Bewoners hebben nu regie over hun eigen woonsituatie. En medewerkers zijn geautoriseerd voor alle toegangen op de locaties, maar hebben – behalve bij calamiteiten – geen toegang tot de woningen. Met innovatieve technieken die meegroeien met onze organisatie, weten we continuïteit te garanderen.”

Jos Geesken, Programmamanager Domotica en Technologie Siza 

Lees hier de case study

logo_siza
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000