Zakelijke en financiële dienstverlening

zakelijk

Toegang en security oplossingen voor banken, verzekeringen, leasemaatschappijen, pensioenfondsen en juridische instellingen


Meer dan in welke sector ook is bij zakelijke financiële dienstverleners de safety en security verweven met het primaire proces. Dat begint heel concreet met de fysieke (toegangs)beveiliging en mondt uit in een situatie waarin medewerkers zich vrij én veilig voelen. En met hospitality als een steeds belangrijker thema voor veel organisaties, zijn efficiënte processen die bijdragen aan veiligheid en een totaal inzicht bieden een must.

Doordat Nsecure voor de grootste financiële instellingen van Nederland werkt, kennen we hun dagelijkse uitdagingen. De oplossingen van Nsecure sluiten aan op de eigen systemen en workflow van de instellingen, maar verrijken die met precies díe voorzieningen of maatregelen die van een veilige omgeving ook een prettige omgeving maken.

Nsecure kan dit op basis van inzicht in de structuur en de cultuur van de organisatie en het denken en doen van de medewerkers. Dit inzicht resulteert in een visie en een totaaloplossing dat safety- en securitymanagement volledig integreert in de organisatie. Dat zorgt voor overzicht, controle, veiligheid en daarmee voor optimale beheersing.

Terug naar marktsegmenten overzicht

Bekijk onze totaaloplossingen op het gebied van toegang, hospitality en security

 

Relevante links over dit onderwerp


contact

088 - 123 9000