Zakelijke en financiële dienstverlening

zakelijk

Toegang en security oplossingen voor banken, verzekeringen, leasemaatschappijen, pensioenfondsen en juridische instellingen


Meer dan in welke sector ook is bij zakelijke financiële dienstverleners de safety en security verweven met het primaire proces. Dat begint heel concreet met de fysieke (toegangs)beveiliging en mondt uit in een situatie waarin medewerkers zich vrij én veilig voelen. En met hospitality als een steeds belangrijker thema voor veel organisaties, zijn efficiënte processen die bijdragen aan veiligheid en een totaal inzicht bieden een must.

Doordat Nsecure voor de grootste financiële instellingen van Nederland werkt, kennen we hun dagelijkse uitdagingen. De oplossingen van Nsecure sluiten aan op de eigen systemen en workflow van de instellingen, maar verrijken die met precies díe voorzieningen of maatregelen die van een veilige omgeving ook een prettige omgeving maken.

Nsecure kan dit op basis van inzicht in de structuur en de cultuur van de organisatie en het denken en doen van de medewerkers. Dit inzicht resulteert in een visie en een totaaloplossing dat safety- en securitymanagement volledig integreert in de organisatie. Dat zorgt voor overzicht, controle, veiligheid en daarmee voor optimale beheersing.

Terug naar marktsegmenten overzicht

 

 

“Nsecure kan als één van de weinige securitybedrijven voldoen aan de allerhoogste compliance-eisen die gesteld worden aan de financiële sector."

Gerard Versluis, portfolio manager hardservices security facility management bij NN Group

Lees hier de hele case study

nn-group-1593610136719
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000