Industrie en techniek

industrie

Toegang en security oplossingen voor olie en gas, offshore, energie, pharmacie en industriële omgevingen


De uitdagingen op het gebied van safety en security in de industriële sector zijn universeel. Overal in een fabriek of op een plant vinden werkzaamheden plaats waarbij enkel de hoogste graad van veiligheid volstaat. Voor de betrokken medewerkers en contractors en voor de continuïteit van de operatie.

Met goed geïnstrueerd personeel, beheersbare productieprocessen en waterdichte calamiteitenplannen komt u een heel eind. Maar in geval van een calamiteit is realtime inzicht van primair belang. Wie is waar en hoe is de situatie? Hoe bereikt u de betrokkenen zo snel mogelijk met de juiste informatie? De veilige werkomgeving is dan in één keer gebaat bij naadloos (samen)werkende hard- en software.

Nsecure beperkt de rol van de mens tot de essentie. Het systeem signaleert en alarmeert betrokkenen en instanties en laat deelsystemen met elkaar communiceren. Verantwoordelijke medewerkers kunnen zich volledig concentreren op bijvoorbeeld de eerste hulpverlening.

Nsecure beschikt over ruime expertise bij uiteenlopende plants en sites, groot en klein, modelmatig en zeer complex. Daarnaast draait Nsecure lang genoeg mee in de industriële sector om ook zelf met innovatieve oplossingen te komen voor nieuwe vereisten op het gebied van security, compliance en safety.

Terug naar marktsegmenten overzicht

 

Om voorop te blijven lopen op het gebied van veiligheid is het Safety Center, in nauwe samenwerking met Nsecure, helemaal aangepast aan deze tijd. In het Safety Center vinden alle veiligheidstrainingen plaats die vereist zijn voor Shell medewerkers én contractors. Met nieuwe leermethodes en meer realistische omgeving in het Experience center.

Lees hier de case study

shell-logo
contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000