Innovatie

Maatschappelijke en digitale ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Bedrijven kunnen niet achterop raken als het gaat om veiligheid en regelgeving. Daarom is innovatie stevig verankerd in het DNA van Nsecure.

Nsecure is volledig op de hoogte van de compliance-eisen die gelden in de verschillende branches. Het is onze expertise om de vertaalslag te maken van wensen en eisen, naar functionaliteiten van systemen die bijdragen aan dagelijkse bedrijfsprocessen. Door innovatieve oplossingen te implementeren zijn organisaties in staat om hoge kwaliteit te behalen, tegen zo laag mogelijke kosten. En natuurlijk maken we hierbij gebruik van duurzame beveiligingsoplossingen. 

Onze innovaties hebben betrekking op de volgende thema's: 

Cybersecurity

Cyber security

In de huidge digitale wereld is het waarborgen van veiligheid van uw bedrijfsgegevens essentieel. Daarom is het niet alleen van belang om maatregelen te treffen op het gebied van hardware en software, maar ook stil te staan bij fysieke en gebruikers maatregelen. 

Data analyse

Data-analyse

Security systemen en oplossingen leveren een enorme hoeveelheid aan data. Maar belangrijker; wat kunt u met deze data? Welke informatie is relevant en geeft (nieuwe) inzichten? Nsecure denkt graag mee hoe deze waardevolle informatie kan bijdragen aan uw bedrijfsprocessen. 

Mobiele technologie

Mobiele technologie

De toepassingen van mobiele technologie in de wereld van toegang en security zijn eindeloos. Maar hoe past u dit toe en waarborgt u tegelijkertijd de veiligheid op uw locatie(s)? Nsecure zet deze nieuwe technologie in met MOVE, dat staat voor Mobile Verification en is een ideale oplossing om  externe leveranciers via een app ad hoc eenmalig toegang te geven tot bedrijfslocaties. 

Biometrie-1

Biometrie

Biometrische gegevens zijn niet overdraagbare unieke eigenschappen van een persoon. Denk hierbij aan een irisscan, een gezichtsherkenning of een vingervein. Het is uiterst gevoelige informatie, waarmee de identiteit van een persoon kan worden vastgesteld en waar organisaties vertrouwelijk mee om moeten gaan. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden met biometrie. 

Draadloos deurbeslag

Draadloos deurbeslag

Draadloze toegangscontrole wordt steeds meer ingezet als oplossing voor lagere installatiekosten en de wens naar meer flexibiliteit. De online oplossing maakt het mogelijk om direct inzicht te hebben in het gebruikersverkeer en bijhorende handelingen en autorisaties aan te passen naar wens. 

Processturing

Processturing

Bedrijfsprocessen zo efficient, veiligheid en gemakkelijk mogelijk laten verlopen; dat is het uitgangspunt van de toegang en security oplossingen van Nsecure. Door samen met onze klanten technologische oplossingen te toetsen, ontdekken we hoe dit een bijdrage levert aan dagelijkse bedrijfsprocessen en daadwerkelijk geintegreerd kan worden. 

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000