MENU

Industrie

branche-industrials-on-white

Olie & Gas, energie, pharmacie en industriële omgevingen

De uitdagingen op het gebied van safety en security in de industriële sector zijn universeel. Overal in de fabriek of op de plant vinden werkzaamheden plaats waarbij enkel de hoogste graad van veiligheid volstaat. Voor de betrokken medewerkers en contractors en voor de continuïteit van de operatie.

Met goed geïnstrueerd personeel, beheersbare productieprocessen en waterdichte calamiteitenplannen komt u een heel eind. Maar in geval van een calamiteit is realtime inzicht van primair belang. Wie is waar en hoe is de situatie? Hoe bereikt u de betrokkenen zo snel mogelijk met de juiste informatie? De veilige werkomgeving is dan in één keer gebaat bij naadloos (samen)werkende hard- en software. Nsecure beperkt de rol van de mens tot de essentie. Het systeem signaleert en alarmeert betrokkenen en instanties en laat deelsystemen met elkaar communiceren. Verantwoordelijke medewerkers kunnen zich volledig concentreren op bijvoorbeeld de eerste hulpverlening.

Nsecure beschikt over ruime expertise bij uiteenlopende plants en sites, groot en klein, modelmatig en zeer complex. Daarnaast draait Nsecure lang genoeg mee in de industriële sector om ook zelf met innovatieve oplossingen te komen voor nieuwe vereisten op het gebied van security, compliance en safety.


Terug naar branches overzicht

detail-2
48668d

Contact

Nsecure is specialist en marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Onze specialisten komen graag langs bij uw bedrijf voor een DNA-scan, waarbij wij analyseren wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. U kunt daarnaast ook altijd contact opnemen indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

Nsecure
Lübeck 1 
2993 LK Barendrecht
info@nsecure.nl
088 - 123 9000

KvK 24255898
ISO 9001 
ISO IEC 27001 
VCA**