Project & System integration

Elektronisch sluitsysteem

Daar waar het gaat om toegangsverlening willen organisaties hun medewerkers én bedrijfsgoed beschermen tegen onbevoegden. Niets voor niets krijgt toegangscontrole binnen organisaties veel aandacht. Veel organisaties denken dit met een sleutelplan goed geregeld te hebben, maar realiseren zich niet dat een sleutelplan onveilige en financiële risico’s met zich meebrengt.

Toegangen voorzien van bekabeling of andere bouwkundige aanpassingen zijn verleden tijd met zelfvoorzienende elektrische sluitsystemen. Door groei van organisaties verandert de functionaliteit van kantooromgevingen snel. Het installatiegemak zorgt dat u altijd flexibel om kan gaan met de ruimtes op uw locatie.

In het kort

  • Gebaseerd op plug & play, géén kabels nodig
  • Flexibel en veelzijdig in gebruik, zowel online als offline
  • Optimaal en eenvoudig beheer van uw toegangsbeleid in één systeem

Een fysieke sleutel is ten opzichte van een toegangspas gevoelig voor verlies of diefstal, is tijdrovend om te beheren en bovenal, anoniem. Een overstap van mechanische naar elektronische cilinders bevordert de beheersbaarheid van uw toegangsbeleid en daarmee uw veiligheid.

Remote aansturing en beheer met een toegangscontrolesysteem

Combineer eenvoudig de elektronische sluitsystemen met een toegangscontrolesysteem op basis van uw eigen veiligheidsbehoeftes. Gebruik een hotspot om direct wijzigingen door te voeren in uw toegangsbeleid of maak gebruik van offline Data on Card toepassingen. Voor meer flexibiliteit is een combinatie van beide ook mogelijk. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een serverruimte met hoge toegangseisen voorzien van een realtime online systeem en een vergaderkamer met lagere eisen voorzien van een offline systeem.

Het beheer is eenvoudig uit te voeren vanuit het (huidige) toegangscontrolesysteem. Met één druk op de knop bepaalt u de toegangsrechten van uw medewerkers. Bij diefstal of verlies van een toegangspas, blokkeert u eenvoudig de toegangsrechten. Zo blijft u optimaal in control over uw toegangsbeleid.

 

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000