Datacenters en vastgoed

branche-vastgoed-on-white

Toegang en security oplossingen voor datacenters, gebouwen en kantoren


Kantoorpanden of bedrijfsverzamelgebouwen kennen single- of multi-tenant indelingen. Wie een kantoorgebouw of bedrijfspand in gebruik heeft, kan dat inrichten met installaties en apparatuur die ongewenste bezoekers buiten houden. Denk aan slagbomen, poortjes, kaartlezers, camera’s en eventuele ondersteuning door manbeveiliging.

Nsecure gaat uit van de werkzaamheden en de primaire processen die in een gebouw plaatsvinden en essentieel zijn voor uw organisatie. Toegangsverlening – zowel tot een gebouw als tot specifieke afdelingen of delen binnen een gebouw – dat is waar het om gaat. Medewerkers die bij de werkzaamheden en processen nodig zijn, moeten zonder belemmering hun plek kunnen bereiken. Evenals de materialen en goederen die zij nodig hebben bij het volbrengen van werkzaamheden.

Nsecure ziet de technologie die dit alles mogelijk maakt niet als een gebouw gebonden installatie, maar als pure procesondersteuning. Controle, beheer, monitoring en rapportage; het systeem neemt alles uit handen en zorgt dat u zich volledig op kerntaken kunt concentreren.

Naast een goede en veilige omgeving levert toegangsverlening ook relevante informatie. Denk bijvoorbeeld aan de bezettingsgraad – waarmee organisaties 'Het Nieuwe Werken' kunnen vormgeven. Maar ook heel concrete informatie waar besparingsacties op kunnen volgen.

Terug naar branches overzicht

 

Bekijk onze security en safety oplossingen

 

48668d

Contact

Meer weten over onze oplossingen op het gebied van safety en security? Neem contact op via onderstaand formulier. 

info@nsecure.nl
088 - 123 9000