Certificeringen en MVO

Nsecure neemt haar verantwoordelijkheid in het waarborgen van veiligheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Kwaliteit en veiligheid waarborgen met onze ISO en VCA certificeringen

Nsecure is in het bezit van de volgende certificeringen:

ISOIEC 27001 - CERTIFIED-positive-CMYK

ISO 27001

  • beveiliging van (gevoelige) informatie
  • beveiliging van persoonsgegevens
iso9001

ISO 9001

  • dienstverlening
  • klanttevredenheid
  • optimalisatie bedrijfsprocessen
vca

VCA** veiligheid

  • voorkomen van ongevallen
6237-RGB

BORG certificering

  • Kwaliteitseisen voor inbraakbeveiliging

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Nsecure neemt haar verantwoordelijkheid in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zowel intern als extern tracht Nsecure een goede balans te vinden tussen people, planet en profit.

Voor Nsecure betekent MVO investeren in onze bedrijfsactiviteiten. Het zit in ons DNA om continu te analyseren of en hoe de inzet van slimme technologie een bijdrage kan leveren aan het efficiënter en effectiever inrichten van processen met een positieve uitkomst op het milieu. Dit doet Nsecure zowel bij haar opdrachtgevers als binnen de eigen organisatie.

EcoVadis Silver Rating

Daarnaast is Nsecure aangesloten bij EcoVadis, een onafhankelijk en objectief evaluatieplatform dat tot doel heeft de milieu- en maatschappelijke prestaties van bedrijven te verbeteren. EcoVadis houdt daarbij rekening met het specifieke karakter van elke sector. Dit gebeurt op vier gebieden: milieu, eerlijke arbeidspraktijken, eerlijke zakelijke praktijken en supply chain. De methodologie is opgebouwd uit diverse internationale MVO-normen. Nsecure heeft onlangs een Silver Rating met een score van 61/100 behaald. Dit betekent dat Nsecure in de top 30% van de beoordeelde bedrijven staat. 

 

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000