Certificeringen

Nsecure neemt haar verantwoordelijkheid in het waarborgen van veiligheid en kwaliteit

 

Nsecure is in het bezit van de volgende verklaringen en certificeringen:

ISOIEC 27001 - CERTIFIED-positive-CMYK

ISO 27001

  • beveiliging van (gevoelige) informatie
  • beveiliging van persoonsgegevens
iso9001

ISO 9001

  • dienstverlening
  • klanttevredenheid
  • optimalisatie bedrijfsprocessen
vca

VCA** veiligheid

  • voorkomen van ongevallen

SOC 2 Type ll

Nsecure is met ingang van februari 2022 in het bezit van de SOC 2 Type II Assurance verklaring. Een zeldzaamheid in de security branche. SOC 2 definieert criteria voor het beheren van klantgegevens op basis van vijf 'trustserviceprincipes': beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy

Bij SOC 2 wordt met name erop gelet of er op de juiste manier wordt omgegaan met informatiebeveiliging en privacy met betrekking tot de klantdata die verwerkt of gehost wordt door Nsecure. Het verschil tussen SOC 2 Type II en de ISO-certificering is dat de ISO-certificering een snapshot is: het toetst de dataverwerking op één bepaald moment. SOC 2 Type II toetst de werking van alle security controls over een langere termijn en die periodieke toetsing wordt gedaan door een onafhankelijke, speciaal daarvoor opgeleide accountant. 

ISO 27701

Nsecure bezit de ISO 27701 certificering, dé norm voor vertrouwen in privacy diensten. Het aantoonbaar goed ingericht hebben van onze IT diensten, cyber security en continue voldoen aan de privacywetgeving (AVG), is voor ons bedrijf en de toekomst van onze klanten van groot belang. Met deze nieuwe certificering toont Nsecure aan dat we bescherming en verwerking van persoonsgegevens op het hoogste niveau uitvoeren. Dit biedt ons ruimte om op het gebied van Cloud- en Identity services weer volgende stappen te maken.

contact

STEL HIER
UW VRAAG

 


088 - 123 9000