Winguard

Een Physical Security Information Management (PSIM) systeem als WinGuard is een softwareplatform die de schil vormt boven allerlei verschillende beveiligingssystemen als security-, gebouwbeheer- en communicatiesystemen. Via WinGuard worden alle systemen beheerd middels een eenvoudige, uitgebreide gebruikersinterface.

security

Nsecure gecertificeerd WinGuard-integrator Blue

 

Sinds juni 2019 is Nsecure de eerste officiële CWI-partner van Advancis in Nederland. Het certificaat bevestigt dat beide bedrijven nauw samenwerken voor WinGuard-opdrachten voor command & control-systemen en voor de levering van gerelateerde services. Nsecure heeft als systeem integrator ruime ervaring met het integreren van verscheidene hardware en software binnen een PSIM. Hiermee zorgt Nsecure dat uw organisatie in control is.

De oplossing voor een integraal beveiligingssysteem

WinGuard is een open software platform ontwikkeld door Advancis. Via WinGuard kan een organisatie haar toegangsmanagement beleid overzien en beheren. Meldingen over incidenten en andere verschillende beveiligings- en veiligheidssystemen worden geregistreerd en kunnen indien mogelijk direct opgelost worden.

Winguard. Integratie als keyword

WinGuard is door haar open structuur en een goed georganiseerde ontwikkelaarsteam een platform dat verder gaat dan een klassiek systeem. Het PSIM platform heeft de mogelijkheid om een allesomvattende integratie te creëren:

  • Veiligheid & Beveiliging: Brandmeldsystemen, Blussystemen, Inbraakdetectie systemen, PA Systemen, Vluchtwegsturing, Veiligheidsverlichting, Videobewaking, Toegangcontrole, Perimeterbewaking, Sleutelbeheer.

  • Gebouwtechniek: Gebouwautomatisering, Verwarming, Airco, Luchtbehandeling, Lichtsturing, Parkeerbeheer, Noodstroomvoorziening. 

  • Communicatie: Telefooncentrales, Intercom, E-Mail, SMS, Pager, IT-Infrastructuur, Mobiele communicatie apparatuur. 

Uw PSIM toekomstbestendig

Met WinGuard biedt Nsecure u een wereldwijd platform, waarbinnen een groot aantal gecertificeerde en onderhouden koppelingen en systemen beschikbaar zijn. Hierdoor blijft uw Security Management Systeem/PSIM altijd up-to-date en toekomstbestendig.

Meer informatie over Winguard

Wilt u meer weten over wat Winguard voor uw organisatie kan betekenen? Nsecure vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact op via onderstaand formulier. 

bezoekers-1

Relevante links over dit onderwerp


contact

088 - 123 9000