In gesprek over een toekomstbestendige identity & access oplossing

blog
30 juli 2019

Ontwikkelingen Dataclient

header Dataclient ontwikkeling

Zoals eerder aangekondigd is het team van Dataclient intensief bezig geweest om erachter te komen wat nodig is voor onze toekomstbestendige, next generation oplossing voor identity & access management. Het waarborgen van de continuïteit en de garantie dat uw toegangsprocessen veilig en met veel gebruikersgemak worden verwerkt, zijn één van de diverse uitkomsten uit tal van interviews en gebruikerssessies met de eindgebruikers van Dataclient.

In gesprek over een toekomstbestendige identity & access oplossing 

Er is stilgestaan bij de huidige functionaliteiten van Dataclient en bij de technische mogelijkheden vandaag de dag. Dit in combinatie met de uitkomsten van brainstormsessies en interviews met specialisten en (eind)gebruikers. Alle inzichten bij elkaar opgeteld heeft geleid tot de start van een volledig nieuw platform aan de hand van de laatste technische mogelijkheden. De ontwikkeling van het nieuwe platform is inmiddels van start gegaan en naar verwachting zal in het najaar van 2019 een eerste pilot van start gaan. Aan de hand van een agile werkwijze worden er iedere twee weken nieuwe bouwstenen aan het platform toegevoegd. In de eerste opleveringen is de focus gelegd op de IT-architectuur –en infrastructuur van het platform.

Uitnodiging: preview nieuwe Dataclient

Graag neemt het Dataclient team u mee in deze mooie en belangrijke ontwikkelingen. In november organiseren wij een eerste bijeenkomst waarin wij met trots de eerste facetten van het nieuwe platform aan u presenteren, in, jawel, een nieuwe naam en een nieuw jasje. 

Komt u ook? U kunt zich alvast aanmelden (klik hier). De officiële datum en uitnodiging volgt uiteraard snel.

Meer over dit onderwerp


 

088 - 123 9000