Bezetting kantoorlocaties COVID-19

Een verantwoorde kantoorbezetting dankzij pre-registration

Inzage in de bezettingsgraden van uw locaties? De ‘1,5 meter maatschappij’, lock down procedures maar ook het thuiswerken vragen om andere werkvormen. De vraag naar verantwoord en veilig gebouwbeheer kent sinds de coronacrisis een enorme toename. Dit heeft zowel op de korte als op de lange termijn effect voor u en uw organisatie. Een volledige bezetting op kantoorlocaties zoals we dat gewend waren, zal voorlopig niet mogelijk zijn. Hoe houdt u effectief overzicht over het aantal mensen op kantoor? Hoe gaat u efficiënt om met versoepeling of aanscherping van maatregelen? Blijft u in control?

Optimaal veilig werken tijdens COVID-19 én daarna

Nsecure biedt met haar pre-registration oplossing de mogelijkheid om in dit soort uitzonderlijke situaties én daarna volledig ‘in control’ te blijven. Via een aanmeldingsmodule is het voor zowel medewerkers en bezoekers mogelijk om zich vooraf aan te melden. Zo is er niet alleen inzage in de actuele bezetting, maar kunt u voorkomen dat het maximum aantal personen per locatie wordt overschreden of onveilige situaties ontstaan.

Pre-registration voor veilig werken op locatie

Uw medewerkers, bezoekers of contractors kunnen zich vooraf eenvoudig aanmelden en ontvangen een bevestiging per e-mail. Het maximaal aantal beschikbare (werk)plekken is per dag of per periode inzichtelijk, aan de hand van vooraf ingestelde parameters per locatie of afdeling.

Zo kunt u gastvrijheid en optimale veiligheid bieden in een 1,5 meter economie én daarna wanneer richtlijnen versoepelen of worden aangescherpt.

bezoekersregistratie corona

Real-time dashboard voor een veilige bezetting

Voor (facilitair) managers is het mogelijk om per afdeling, locatie of ruimte vooraf parameters in te stellen om een veilige bezetting te garanderen. Wel zo handig om snel in te spelen op versoepeling of aanscherping van maatregelen. Dankzij de rapportage mogelijkheden heeft u real-time inzicht in de bezettingsgraden en beschikbaarheid per dag, week of specifiek periode.

In het kort

  • Ondersteunt u in het navolgen van RIVM-voorschriften en bijhorende maatregelen
  • Online aanmeldmodule voor uw medewerkers, bezoekers en contractors om vooraf dagen te reserveren
  • Beheersbaar maken van het maximaal aantal werkplekken dankzij gedefinieerde parameters per afdeling of locatie
  • Inzicht in beschikbaarheid en bezettingsgraad per dag d.m.v. statussen
  • Wordt aangeboden vanuit onze Dataclient-oplossing

 

Ontdek onze mogelijkheden

Meer informatie over veiligheid en toegang in een 1,5 meter economie, rapportages of aanmelden van bezoekers, medewerkers of contractors? Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Informeer naar de mogelijkheden via info@nsecure.nl of neem contact op met uw contactpersoon binnen Nsecure. 

 

contact

Stel hier 
uw vraag

aan Nsecure


088 - 123 9000