Security as a Service (SECaaS)

Nsecure is specialist én marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Wij verzorgen het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid voor organisaties en locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Nsecure kijkt daarbij altijd naar ‘het grote plaatje’: hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel. Op basis van die visie ontwikkelde Nsecure daarom ‘Security as a Service’.

De dienstverlening van Nsecure bestaat uit vijf elementen:

Door technologische vooruitgang, veranderende wet- en regelgeving en groei van bedrijven veranderen de behoeftes op het gebied van beveiliging en veiligheid snel. Nsecure is er daarom van overtuigd dat security- en safetybeleid een integraal onderdeel moet zijn van alle bedrijfsprocessen.

Om die reden zien wij toegangsverlening en veiligheid niet als een product, maar als een dienst. Alleen een totaaloplossing die continu meegroeit met de laatste ontwikkelingen biedt bedrijven de zekerheid dat incidenten worden voorkomen of zo snel mogelijk worden opgelost. Maar ook dat er altijd wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving.

‘Security as a Service’ betekent dan ook dat wij het volledige toegangs- en beveiligingsbeleid kunnen overnemen bij een bedrijf, zowel qua personeel als techniek, waardoor alle bedrijfsprocessen altijd optimaal functionerenen uw bedrijf altijd compliant is. Nsecure is daarmee een hechte partner die voortdurend meedenkt met de groei van een bedrijf. Wij leveren niet één product of één oplossing; wij leveren voortdurende zekerheid.

contact-1
contact-2
48668d

Contact

Nsecure is specialist en marktleider op het gebied van toegangsverlening en veiligheid. Onze specialisten komen graag langs bij uw bedrijf voor een DNA-scan, waarbij wij analyseren wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. U kunt daarnaast ook altijd contact opnemen indien u vragen heeft over onze dienstverlening.

Nsecure
Lübeck 1 
2993 LK Barendrecht
info@nsecure.nl
088 - 123 9000

KvK 24255898
ISO 9001 
ISO IEC 27001 
VCA**