Nsecure dienstverlening gedurende de avond klok

Blogs
January 26 2021
Nsecure observation security as a service

De ingang van de avondklok vormt voor Nsecure geen belemmering op onze dienstverlening. Dit betekent dat onze mensen in de buitendienst, zoals projectleiders, technici, accountmanagers, IT- en servicespecialisten, in het bezit zijn van een werkgeversverklaring zodat zij gedurende de avondklok werkzaamheden kunnen verrichten op locatie.

24/7 bereikbaar

Daarnaast kan Nsecure dankzij remote oplossingen, cloud diensten en onze Observation Room 24/7 ondersteunen zonder fysiek aanwezig te zijn. De afgelopen periode hebben we veel opdrachtgevers geholpen, denken we samen in mogelijkheden en blijft veiligheid gewaarborgd.

Continuïteit en veiligheid

Security is van essentieel belang voor vitale bedrijfsprocessen. Zeker in deze uitzonderlijke tijden. Nsecure heeft alle maatregelen genomen die in lijn zijn met de door het RIVM en Overheid afgekondigde maatregelen en adviezen. Daarnaast volgen we natuurlijk specifieke klantmaatregelen. 

Heeft u vragen over security, toegang of de continuïteit van uw bedrijfsprocessen? Neem dan contact op met uw contactpersoon binnen Nsecure of via info@nsecure.nl 

 

Meer over dit onderwerp


 

088 - 123 9000